Welkom bij Careermode!

U bent uitgenodigd om een aantal vragenlijsten in te vullen. Een serie vragen en stellingen die u een beeld geven over onder andere u, hoe u de organisatie ervaart, hoe u het liefst leert en hoe u denkt over de leerbaarheid van vaardigheden en capaciteiten. De duur van het invullen van de vragenlijst is wisselend, afhankelijk van hoe snel u de vragen invult. Voelt u zich vrij om tussendoor te stoppen en op een later moment verder te gaan. Aan het einde van de test ontvangt u de resultaten die mogelijk aanleiding geven tot een gesprek met bijvoorbeeld uw leidinggevende indien u dit zelf wenst. De resultaten kunt u op ieder moment online bekijken. Uiteraard worden de resultaten vertrouwelijk behandeld.


U kunt de vragenlijsten starten door in het bovenmenu op Assessments te klikken. Onder Uitleg Assessment vind u meer informatie.


Careermode begint met een aantal algemene gegevens en vragen over bijvoorbeeld uw vooropleiding. Vervolgens krijgt u een aantal stellingen te zien waarop u kunt aangeven in hoeverre de stelling op u van toepassing is.


We wensen u veel succes met het invullen!